mandag, december 1

En weekend i familien Savages skød

Hvor var det rart, at se familien igen. Torsdag formiddag tog vi bussen ind til byen for at hente bilen, så vi kunne påbegynde vores roadtrip til Norwich. Det er en køretur på mellem 2,5 og 3 timer, men vi klarede det uden større problemer. Vi ankom i Norwich 14.30 og gik så ned for at hente Charlotte fra skole. Hun blev rigtig overrasket og glad. Vi spiste med om aftenen og gik så en lille tur ned i den lokale brugs for at købe lidt godt til ganen. Efter sådan en lang tur var vi begge godt trætte, så vi så bare fjernsyn og slappede af om aftenen.

Fredag morgen stod vi tidligt op og tog toget til Lowestoft, hvor jeg jo boede med familien det første halve år af min au-pair tid. Det regnede hele dagen, men Lone fik da set den meget lille by. Og jeg fik købt en vinterjakke. Jeg har hidtil kun haft en skijakke, så jeg trængte virkelig til en ordentlig, pæn frakke, også selvom der er lavvande i pengekassen. Om aftenen var vi ude at spise med familien. Det var virkelig god mad, og vi var bare propmætte. Familien betalte :) Vi var en tur i biografen bagefter, hvor vi så 'Max Payne'. Slet ikke en film for os, så vi var glade, da den sluttede.

Lørdag sov vi lidt længere, inden vi tog på den helt store shopping tur i Norwich. Eller dvs. der var ingen af os, der rigtig købte noget, men vi kiggede på rigtig mange ting og sager. Om eftermiddagen var vi igen i biografen. Denne gang for at se 'Madagaskar 2', og den var rigtig god. En hel anden oplevelse end dagen før. Vi sluttede aftenen af med at spise et godt måltid, inden vi kørte hjem til familien igen.

De første to nætter sov vi i mit gamle værelse. Det var lidt sjovt. De havde haft problemer med deres au-pair, hvorfor han var rejst hjem til Frankrig igen. Så lørdag aften ankom den nye pige, så vi sov i stedet på Charlottes værelse.

Søndag hyggede vi bare, inden vi startede bilen op og kørte den lange tur tilbage til Norwich. Det regnede meget kraftigt det meste af tiden, så det var en langsommelig proces. Men hjem kom vi da :)

Ingen kommentarer: