tirsdag, december 16

Hygge-aften

I aften er vores sidste hele aften her i Northampton. Så den skulle selvfølgelig nydes. Først brugte vi dog det meste af dagen på at vente. Og vente. Og vente. Vi skulle have haft vores baggage shippet med UPS mandag, men sådan blev det ikke alligevel. Det viste sig nemlig, at de slet ikke fragter personlige ejendele. Hvilket vi fandt ud af 1 time før, taskerne skulle have været hentet. Så der opstod jo lidt panik, for hvad skulle vi så gøre. Efter at have brugt en del penge på at ringe rundt, endte vi med at bestille hos et firma, som har specialiseret sig i at fragte 'excess baggage'. Så vi fik en aftale i stand om, at de skulle hente vores baggage i dag, hvilket de da heldigvis også gjorde kl. 16. Hvad det kommer til at koste, ved vi ikke, for vi kan jo ikke veje kufferterne her, så vi får en regning en af dagene. Prisen tør jeg ikke tænke på, for det bliver med garanti dyrt.

Vi tog bussen ind til byen kl. 17 og spiste så på den hyggelige italienske restaurant, som vi har spist på før sammen med Kostas. Nammenam, det er lækker mad til rimelige penge. Og så ligger den lige ved siden af biografen, hvilket er ret så praktisk, når man er så vild med film, som vi er. Så der kunne vi nemt traske over efter måltidet. Vi så 'Inkheart', som er en eventyrsfilm for alle aldre. Den er virkelig anbefalelsesværdig. Fantastisk flot!

Men nu er jeg godt nok også træt. At jeg kommer til at sove godt, tvivler jeg dog på. Natten til mandag sov jeg åbenbart med en eller flere meget ondsindede myg. Jeg troede egentlig, at de var væk i december måned, men der tog jeg åbenbart fejl. For jeg vågnede op med +70 myggestik. Værst er det gået udover arme, ben og fødder, men også hals og ører er ramt. Det klør noget så forfærdeligt, og så har jeg oveni en tendens til allergi mod lortet. Så jeg spiser en masse antihistaminer og smører mig også med en antihistamin-creme for at holde dem nede. Det hjælper en del, men om natten er de rigtig slemme, fordi jeg kommer til at klø dem i søvne, og så vågner jeg af det. JEG HADER MYG!

Ingen kommentarer: